Rakentamisen muovit, moduuli 4: Muovit rakennustuoteteollisuudessa

Maksuton kurssi Muokattu 19.12.2023
Nykyinen tilasi
Et ole ilmoittautunut
Hinta
Maksuton
Aloita käyttö

Tervetuloa!

Muovit rakennustuoteteollisuudessa -moduulin tavoitteena on, että osallistuja tietää mikä jätehuoltosuunnitelma on, tuntee muovien keräyksen ja lajittelun periaatteet sekä osaa ohjeistaa työntekijöitä muovien lajittelussa. Koulutuksessa keskitytään rakennustuoteteollisuudessa pakkaamisessa käytettäviin kalvomuoveihin.

Tämä moduuli on tarkoitettu esihenkilöille ja perehdytyksestä vastaaville sekä muille aiheesta kiinnostuneille. Koulutusta voidaan käyttää myös ammatillisessa täydennys- ja lisäkoulutuksessa oppimateriaalina.

Ilmoittautuminen kurssille:

Verkkokurssille ilmoittautuminen edellyttää rekisteröitymistä palveluun (omalla nimellä). Rekisteröitymisen jälkeen voit ilmoittautua kurssille. Verkkokurssin suorituksesta saat todistuksen. Todistukseen tulostuu käyttäjänimesi, joten rekisteröidythän palveluun omalla nimelläsi. Kurssi on maksuton.

  1. Klikkaa sivun yläreunassa aloita käyttö -otsikon alta Kirjaudu sisään.
  2. Ennen kurssille kirjautumista luo itsellesi käyttäjätunnus ja salasana kohdasta Rekisteröidy palveluun. Jos olet rekisteröitynyt aikaisemmin, uutta rekisteröitymistä ei tarvita.
  3. Rekisteröitymisen jälkeen voit kirjautua kurssille sisään ja aloittaa suorituksen.

Ongelmia kirjautumisessa?

Rakentamisen muovit -koulutuskokonaisuus koostuu seuraavista moduuleista: