Energiaratkaisut taloyhtiöissä -koulutus ammattilaisille: Taloyhtiöiden kevyemmät ratkaisut energiaremontteihin, 5op

Suljettu kurssi Muokattu 08.05.2024
Nykyinen tilasi
Et ole ilmoittautunut
Hinta
Suljettu
Aloita käyttö
This kurssi is currently closed

Tervetuloa!

Taloyhtiöiden kevyemmät ratkaisut energiaremontteihin -koulutuksessa perehdytään siihen, mitä ovat kevyet energiaratkaisut, millaisia palvelumalleja on tarjolla sekä mitä tarkoittaa ”energia palveluna”. Lisäksi syvennytään muuttuvan lainsäädännön vaatimuksiin. Kurssilla saat kokonaiskuvan liiketoiminnallisesti kannattavista ratkaisuista ja uusista mahdollisuuksista. Koulutus on suunnattu LVISA- ja kiinteistöalan ammattilaisille.

Kurssi jakaantuu kolmeen sisältöosioon:

  1. Johdanto taloyhtiöiden energiaratkaisuihin
  2. Liiketoimintamallit ja palvelumuotoilu
  3. Energiaratkaisut ja lainsäädäntö

Kurssi koostuu:

  • verkkoluennoista, jotka voit katsoa myös jälkikäteen.
  • oppimistehtävistä, joilla syvennät ja kehität omaa osaamistasi.

Lue lisää kurssista sekä katso aikataulu täältä >>

Lisäksi tarjolla on vapaaehtoisia klinikoita, joissa voi kysyä apua ja neuvoja oppimistehtävään tai syventää osaamistaan keskustelemalla asiantuntijoiden kanssa. Kurssin suorittamisesta saa todistuksen ja opintopisteet kirjataan Opintopolku-palveluun. Saadaksesi opintopisteet hyväksytämme ilmoittautuneet erikseen JOTPAlla. Tämä ei kuitenkaan vaikuta kurssille hyväksymiseen tai osallistumiseen.

Koulutus on maksuton ja sen järjestää Motiva Services Oy. Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.

Motiva Services Oy

Ilmoittautuminen kurssille

Kurssin suorittaminen edellyttää kurssille hyväksyntää. Kurssille hyväksytyt opiskelijat viedään verkkokurssille automaattisesti.

  1. Ilmoittaudu kurssille ”Energiaratkaisut taloyhtiöissä -koulutus ammattilaisille: Taloyhtiöiden kevyemmät ratkaisut energiaremontteihin”. Voit samalla ilmoittautua myös muille kursseille.
  2. Olemme sinuun yhteydessä viikon sisällä ilmoittautumisesta. Jos kurssin alkuun on lyhyempi aika, palaamme mahdollisimman pian.
  3. Kun osallistumisesi on vahvistettu, saat kalenterikutsut luennoille sekä tunnukset verkkokurssialustalle sähköpostilla.

Energiaratkaisut taloyhtiössä -koulutus ammattilaisille

Koulutus koostuu kolmesta erillisestä kurssista, joista voit suorittaa yhden tai vaikka kaikki oman valintasi mukaan: