Täsmäkatselmuksen pilotointi 2021–2024 -verkkokurssi

Maksuton kurssi Muokattu 10.04.2024
Nykyinen tilasi
Et ole ilmoittautunut
Hinta
Maksuton
Aloita käyttö

Täsmäkatselmuksen pilotointi toteutetaan osana työ- ja elinkeinoministeriön tukemaa vapaaehtoista energiakatselmustoimintaa 16.8.2021–31.12.2024. Tämän verkkokurssin suorittaminen on pätevöityneelle energiakatselmoijalle edellytys toimia täsmäkatselmuksen vastuuhenkilönä ja se antaa valmiuden toimia täsmäkatselmuksen ohjeistuksen mukaisesti. Kurssin läpikäynti on hyödyllistä myös katselmusten tilaajille.

Tässä verkkokurssissa:

  • Tutustut lyhyesti työ- ja elinkeinoministeriön tukemaan energiakatselmustoimintaan.
  • Perehdyt täsmäkatselmukseen ja saat tietoa miten sovellat uutta toteutustapaa käytännössä.
  • Saat myös tietoa katsemustuesta ja sen hakemisesta.

Kurssin alkuun olemme koonneet lyhyen kertausosion kaikille. Mikäli katselmustoiminnan tietosi ovat ruostuneet tai edellisestä katselmuksesta on aikaa, suosittelemme sinua suorittamaan energiakatselmoijien peruskurssiin liittyvän verkko-osuuden.

Verkkokurssin suoritettuasi ymmärrät mistä pilotoitavassa katselmuksessa on kysymys ja osaat toimia ohjeistuksen mukaisesti käytännön työssä. 

Verkkokurssille ilmoittautuminen edellyttää rekisteröitymistä palveluun (omalla nimellä). Rekisteröitymisen jälkeen voit ilmoittautua kurssille. Kurssi on maksuton.

Pätevyys

Täsmäkatselmuksen vastuuhenkilöllä pitää olla tämän verkkokurssin suorituksen lisäksi Motiva-mallin mukaisen energiakatselmuksen vastuuhenkilöpätevyys. Energiakatselmoijan pätevyyden saat suoritettuasi hyväksytysti Energiakatselmoijien peruskurssin. Lisätietoja Motivan verkkosivuilta.

Lisätietoja

Tomi Kiuru
Johtava asiantuntija

Puh. 050 301 7029
tomi.kiuru@motiva.fi