Teollisuuden käyttöhyödykejärjestelmät katselmuksissa

Avoin kurssi Muokattu 10.06.2022

Tässä verkkokurssissa

Tässä verkkokurssissa pureudumme paineilmajärjestelmien, kylmäjärjestelmien ja höyry- ja lauhdejärjestelmien perusteisiin ja katselmointiin. Näistä löydät materiaalilinkit yllä oikealla olevalta ”materiaalit” -välilehdeltä. Muista teollisuuden käyttöhyödykejärjestelmistä sekä prosessilaitteista voit etsiä tietoa esimerkiksi Motivan verkkosivuilta ohjeista ja vinkeistä tehokkaaseen energian ja materiaalien käyttöön.

Verkkokurssin suoritettuasi sinulla on peruskäsitys tärkeimmistä käyttöhyödykejärjestelmistä ja ymmärrät miten niitä tulee käytännön katselmustyössä lähestyä.

Ilmoittautuminen 

Verkkokurssi on osa energiakatselmoijien peruskurssia ja se tulee suorittaa hyväksytysti katselmoijapätevyyden saamiseksi. Peruskurssille ilmoittautuneet saavat käyttöoikeuden kurssille. Lisätietoja Motivan verkkosivuilta.

Lisätietoja

Tomi Kiuru
Johtava asiantuntija

Puh. 050 301 7029
tomi.kiuru@motiva.fi

https://www.motiva.fi/files/19592/Energiakatselmustoiminnan_yleisohjeet_-_tammikuu_2022.pdf https://www.motiva.fi/files/1318/PATE-analyysi_Paineilman_energia-analyysmalli.pdf https://www.motiva.fi/files/3097/KYTE-analyysi_Kylmajarjestelmien_energia-analyysimalli.pdf https://www.motiva.fi/files/8896/H_L_toteutusohje_2011.pdf