Vähäpäästöiset työkoneet: urakoitsijoille, aliurakoitsijoille ja työmaavalvojille

Maksuton kurssi Muokattu 03.07.2023
Nykyinen tilasi
Et ole ilmoittautunut
Hinta
Maksuton
Aloita käyttö

Tervetuloa!

Kurssilla käydään läpi miten työkoneiden päästöjä voidaan vähentää ja miten työkoneiden käyttäjät voivat omalla toiminnallaan vaikuttaa päästöjen vähentämiseen. Lisäksi käydään lyhyesti läpi päästöjen vähentämisen taustoja. Tiedät kurssin suoritettuasi mihin seikkoihin kannattaa kiinnittää huomiota työtä suunniteltaessa sekä perehdytystä tehtäessä.

Kurssi on tarkoitettu työnjohdolle ja -suunnittelijoille sekä muille aiheesta kiinnostuneille. Koulutusta voidaan käyttää myös ammatillisessa täydennys- ja lisäkoulutuksessa oppimateriaalina.

Näin ilmoittaudut kurssille:

Verkkokurssille ilmoittautuminen edellyttää rekisteröitymistä palveluun (omalla nimellä). Rekisteröitymisen jälkeen voit ilmoittautua kurssille. Verkkokurssin suorituksesta saat todistuksen. Todistukseen tulostuu käyttäjänimesi, joten rekisteröidythän palveluun omalla nimelläsi. Kurssi on maksuton.

  1. Klikkaa sivun yläreunassa aloita käyttö -otsikon alta Kirjaudu sisään.
  2. Ennen kurssille kirjautumista luo itsellesi käyttäjätunnus ja salasana kohdasta Rekisteröidy palveluun. Jos olet rekisteröitynyt aikaisemmin, uutta rekisteröitymistä ei tarvita.
  3. Rekisteröitymisen jälkeen voit kirjautua kurssille sisään ja aloittaa suorituksen.

Ongelmia kirjautumisessa?

Vähäpäästöiset työkoneet -koulutuskokonaisuus: